G-6DVV6QG11D Eftermiddagsmøder | Virum Kirke

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Eftermiddagsmøder

En gang om måneden har vi et spændende foredrag på programmet, når vi indbyder til eftermiddagsmøde torsdag eftermiddag. Vi forsøger at lave et bredt program af foredragsholdere, som spænder fra musikere, forskere, poltikere og til kunstnere og forfattere. 

Alle er meget velkomne til de gratis eftermiddagsmøder, men bemærk at der som noget nyt er pladsreservation pga. den nuværende situation med covid-19. I kan reservere billetter ved at klikke ind på de enkelte foredrag herunder. Overskydende billetter gives væk i døren.


Corona-retningslinjer 
Eftermiddagsmøder afholdes i lige nu i kirkesalen pga. afstandskravene i forbindelse med covid-19. Deltagerne sidder med en meters afstand, hvor der vil være plads til tre personer pr. kirkebænk. Personer, der til dagligt er i tæt kontakt, som fx medlemmer af den samme husstand, kan sidde med normal afstand til hinanden, og her vil der være plads til seks personer pr. kirkebænk. Vi bruger pga. afstandskravene kun hver anden kirkebænk, hvilket vil være markeret tydeligt.​