G-6DVV6QG11D Bachs Juleoratorium m. Søborg Motetkor - HUSK CORONAPAS | Virum Kirke

Dato Søndag d. 5. december 2021, Kl. 20:00 til kl. 21:30
Søborg Motetkor og orkester, samt solisterne: Maria Dreisig, sopran, Ingeborg Børch, alt, Andreas Bigom, tenor og William Jønck Pedersen, bas, under ledelse af Klaus Munk-Nielsen
Bachs Juleoratorium m. Søborg Motetkor - HUSK CORONAPAS

Bachs Juleoratorium, ofte blot kaldt Juleoratoriet, er et af de mest berømte og spillede sakrale værker af den tyske komponist Johan Sebastian Bach, samt det mest kendte juleoratorium. Det blev komponeret til juledagene 1734-1735, mens Bach var kantor i Thomaskirken i Leipzig.

I virkeligheden er værket ikke et enkeltstående oratorium, men en cyklus af seks kantater for juletiden, nemlig de dengang tre julefestdage (25., 26., og 27. december, fødselshistorien), nytårsdag (navngivningen), søndag efter nytår og Helligtrekongersdag.

Ved denne lejlighed opføres de tre første kantater af Søborg Motetkor m. orkester under ledelse af Klaus Munk-Nielsen og solopartierne fremføres af Marie Dreisig, sopran, Ingeborg Børch, alt, Andreas Bigom, tenor og William Jønch Pedersen, bas.

Koncerten finder sted i Virum Kirke søndag den 5. december kl. 20 og billetter á 100 kr. kan købes/bestilles her nederst på siden, på kirkens kontor og købes i Greens Boghandel, Sorgenfri Torv.

Resterende billeder sælges ved indgangen.

BEMÆRK AT ALLE SKAL KUNNE FOREVISE ET GYLDIGT CORONAPAS VED INDGANGEN.