G-6DVV6QG11D Filmstudiekreds: Manchester by the Sea | Virum Kirke

Inge Nelson
Gratis m. tilmelding

Manchester by the Sea
Dette Oscarvindende amerikanske drama handler om Lee Chandler, der arbejder i Boston som portner. Han er en knuget mand, der helst ikke lukker andre ind i sit liv. Men da hans storebror Joe dør, bliver Lee tvunget til at tage sig af sin nevø, teenageren Patrick. Rollen som onkel og værge passer meget skidt til Lee, ikke mindst fordi den river op i mindet om en tidligere sorg, som tynger hans indebrændte sjæl.

Kom og se en god film i selskab med andre ved sognepræst Inge Nelson, hvor der er kaffe, te og snacks til filmen. Filmen sættes på kl. 19.00, og efterfølgende drøfter vi den i fællesskab. Det er gratis at deltage, og man tilmelder sig nederst her på siden eller til Inge Nelson på 24 42 47 68 eller inp@km.dk