G-6DVV6QG11D Filmstudiekreds: Erna i Krig | Virum Kirke

Inge Nelson
Gratis m. tilmelding

Erna i Krig
September måneds film er "Erna i krig", som er et dansk krigsdrama, der handler om Erna, der bor i Sønderjylland sammen med sin søn Kalle, der er mindre begavet. Da 16-årige Kalle bliver indkaldt til at kæmpe for tyskerne i første verdenskrig, ser Erna ingen anden udvej end at følge ham. Rollen som Erna spilles af Trine Dyrholm.

Kom og se en god film i selskab med andre ved sognepræst Inge Nelson, hvor der er kaffe, te og snacks til filmen. Filmen sættes på kl. 19.00, og efterfølgende drøfter vi den i fællesskab. Det er gratis at deltage, og man tilmelder sig nederst her på siden eller til Inge Nelson på 24 42 47 68 eller inp@km.dk