G-6DVV6QG11D Minikonfirmand | Virum Kirke

Dato Onsdag d. 24. november 2021, Kl. 15:00 til kl. 16:45
Gratis m. tilmelding
Minikonfirmand

Tilmeldingen til Minikonfirmand for 4.-klasser i Virum Kirke 2021 er nu åben! Man kan tilmelde sig HER senest torsdag d. 19. august. Holdet begynder fra onsdag d. 25. august.

Gennem leg, kreativitet og drama går vi på opdagelse i de store fortællinger fra Bibelen. Vi skal lave hyrdestave, tyde skattekort, lære fadervor, bruge vores fantasi, synge og lave en minikonfirmandgudstjeneste. I fællesskab med andre børn kan du lære præsterne og kirken at kende og blive godt forberedt til konfirmandundervisningen. Som afslutning på forløbet får du et minikonfirmandbevis med hjem.

Minikonfirmand er ved sognepræsterne Kristian Tvilling, Inge Nelson og Elisabeth Siemen, organist Knud Rasmussen samt kirke- og kommunikationsmedarbejder Marlene Kejser.

Minikonfirmand foregår hver onsdag, og tidspunktet bliver fastlagt, når skoleskemaerne er på plads, og vi ved, hvornår børnene har fri. Der er dog uanset hvad mulighed for, at børnene kan komme direkte over i kirken efter skole, hvis de vil. Vi begynder altid med lidt at spise og drikke, før dagens aktiviteter løber af stablen. Både Virum Skoles og Fuglssanggårdsskolens 4.-klasses-elever kan deltage på holdet. Spørgsmål til minikonfirmandforløbet er velkomne til kirke- og kommunikationsmedarbejder Marlene Kejser på mk@virumkirke.dk eller på 24 20 40 03.

Fotos og video af børnene
Vi tager billeder og video af børnene til minikonfirmandløbet, som bliver brugt på hjemmeside, Facebook og i kirkebladet - hvis I helst vil undgå dette, så giv gerne besked i forbindelse med jeres tilmelding.