G-6DVV6QG11D Lasagnegudstjeneste | Virum Kirke

Kristian Tvilling og Ida Fredericia
Gratis m. tilmelding

Lysene i vores liv
Denne lasagnegudstjeneste afholdes lige før allehelgen, og derfor vil vi her fortælle om allehelgen i børnehøjde. Det gør vi ved at tale om lys i vores liv, de mennesker, der betyder meget for os, og dem, som vi har mistet. Vi får også besøg af et lysvæsen, som vil tænde lys sammen med os.

I kan tilmelde jer nederst her på siden senest tirsdag d. 2. november.

Lasagnegudstjenesterne er for børn og deres voksne, hvor vi lytter, leger, har lystænding og synger med vores organist, Knud Rasmussen. Selve gudstjenesten med tilhørende aktivitet varer ca. 30 minutter, og efterfølgende er der lasagne til alle. Det er gratis at deltage, og man tilmelder sig på www.virumkirke.dk. Afbud til Ida Fredericia på ida@virumkirke.dk eller på 24 20 40 03.

V. Kristian Tvilling og Ida Fredericia