G-6DVV6QG11D Lasagnegudstjeneste | Virum Kirke

Kristian Tvilling og Ida Fredericia
Gratis m. tilmelding

Fortællingen om Rødhalsen
Til denne lasagnegudstjeneste skal vi opleve Selma Lagerlöfs fortælling om Rødhalsen – en fortælling om mod, kærlighed og barmhjertighed. Kristian og Ida opfører fortællingen, og børnene hjælper til, når vi skal høre om den lille grå fugl, som drager ud på en rejse for at få sine flotte røde fjer.

I kan tilmelde jer nederst her på siden senest tirsdag d. 14. september.

Lasagnegudstjenesterne er for børn og deres voksne, hvor vi lytter, leger, har lystænding og synger med vores organist, Knud Rasmussen. Selve gudstjenesten med tilhørende aktivitet varer ca. 30 minutter, og efterfølgende er der lasagne til alle. Det er gratis at deltage, og man tilmelder sig på www.virumkirke.dk. Afbud til Ida Fredericia på ida@virumkirke.dk eller på 24 20 40 03.

V. Kristian Tvilling og Ida Fredericia