G-6DVV6QG11D Verdi-koncert | Virum Kirke

Sinfonia Selandia og solister
100 kr.
Verdi-koncert

Efter en lang stilhed i coronaens greb kan Virum Kirke atter byde sine koncertgæster hjerteligt velkomne til en matiné udelukkende med musik af Giuseppe Verdi.

Den store italienske komponist inkarnerer om nogen vitalitet, drama og passion i sin musik. Solisterne Cecilia Lindwall, sopran, Hanne Christensen, sopran, Ingeborg Børch, mezzo-sopran, Jakob Skov Andersen, tenor, Hans Lawaetz, baryton og Rudi Sisseck, baryton, fremfører uddrag fra hans mest elskede værker, bl.a. Nabucco, La Traviata, Don Carlos, Requiem.

Sinfonia Selandia akkompagnerer under ledelse af Inge Fabricius og forfatter og journalist Georg Metz præsenterer programmet.

Du kan købe billetter à 100 kr. nederst her på siden.

Herunder kan du læse yderligere om de medvirkende:

Cecilia Lindwall, svensk sopran, uddannet i Oslo, men nu bosiddende i København. Efter hendes anmelderroste debut i La Boheme på Den Norske Opera i 2000 og som prisvinder i Schloss Rheinberg konkurrencen i 2001 har hun arbejdet professionelt rundt om i Europa og har i en årrække være ansat som solist ved operaen i Braunschweig.

Ingeborg Novrup Børch, mezzosopran, er uddannet på Operaakademiet, Det kgl. danske Musikkonservatorium og Royal Academy of Music, London. Hun debuterede på Den kgl.Opera i "Elektra"og har været solist med bl.a. Copenhagen Phil og Odense Symfoniorkester. Hun modtog i 2010 Sonning Musikfonds legat og Richard Wagner selskabets stipendie. Senest har hun medvirket  i "Rigoletto" på Opera Hedeland.

Jacob Skov Andersen, tenor, trådte sine musikalske barnesko i Københavns Drengekor. Han studerer nu på Det kgl. Teaters prestigefyldte ”Young Artist Program” hos Anne Margrethe Dahl. Han har været solist ved Helsingør Kammeropera, Cph Opera Festival og debuterede på Det kgl. Teater i sæsonen 2019-20 med roller i Tristan og Isolde, La Traviata og Amadeus.

Hans Lawaetz, baryton, er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium med videre studier i bl.a. Rom og New York. Har haft adskillige solistroller både på Det kgl. Teater og på den Jyske Opera. Bl.a. i Rhinguldet, Tosca, Mestersangerne, La Traviata og Madame Butterfly.

Rudi Sisseck, baryton, er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium med videre studier i Wien. Har haft adskillige solistpartier bl.a. som Leporello i Kasper Holtens opsætning af Mozarts ”Don Giovanni”. Har i en årrække været ansat på Det kgl. Teater og har her haft en række solistroller.

Hanne Christensen har siden 2004 været ansat som sopran i Virum Kirke. Hun har desuden fungeret som solist i flere sammenhænge, både ved mange kirkekoncerter rundt om i landet og i forbindelse med hendes mange år som sanger i Kammerkoret Camerata og Kammerkoret Hymnia. Hun er uddannet cand. mag med musik som hovedfag og dramaturgi som bifag og er i dagligdagen ansat på Virum Gymnasium, hvor hun bl.a. har undervist i musik og dramatik og været instruktør på en lang række musicals.

Inge Fabricius er uddannet som oboist og dirigent i Danmark, England og USA. Hun har dirigeret de fleste danske symfoniorkestre, Göteborg Symfonikerne, Malmö Symfoniorkester og har i perioder været tilknyttet Operaen i Göteborg. Hun er endvidere meget aktiv i det danske amatørmusikliv og var som mangeårig dirigent for Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester musikalsk leder for Det kongelige Teaters friluftsforestillinger i Ulvedalene.

Sinfonia Selandia er et engageret og velspillende ensemble af professionelle og amatører og har givet flere koncerter samt medvirket ved Operakompagniets opførelser af ”Tryllefløjten” (2007), ”Carmen” (2010) og ”La Traviata” (2012).