G-6DVV6QG11D Fernisering kunstudstilling | Virum Kirke

Dato Søndag d. 22. august 2021, Kl. 11:15 til kl. 12:30
Steen Andresen
Fernisering kunstudstilling

"Hvor er det? Der skal jeg hen!"

Fra august kan man opleve en udstilling skabt af Steen Andresen, som består af en række fotografier inden for et bredt spektrum, som både indfanger høje skyskrabere i New York og stille morgenlandskaber i Nordsjælland. Da Steen Andresen blev pensioneret fra sit politiarbejde, kastede han sig over sin foto-passion, som tog til, da han blev medlem af både Lyngby Fotoklub og Ældresagens Fotoklub her i Kongens Lyngby.

”Min største interesse inden for fotografi er helt sikkert natur og landskaber. Men også arkitekturbilleder i både farve og sort/hvid og street-fotografering er jeg meget glad for. Langt størstedelen af billederne er taget på rejser i ind- og udland. Når jeg herhjemme går ud for at fotografere, f.eks. landskaber, er det ofte lokationer, jeg har læst om eller fået anbefalet af andre. Da jeg bor tæt ved Dyrehaven, har jeg selvfølgelig brugt meget tid der. Derfor vil der også være enkelte billeder derfra i udstillingen. Efter min mening skal et foto få betragteren til at sige: 'Hvor er det? Der skal jeg hen'. Sådan har jeg altid selv haft det”.

Man kan opleve udstillingen i vores gallerigang ved krypterne fra august til og med oktober. Der er fernisering for alle interesserede søndag d. 22. august kl. 11.15, hvor der vil være kaffe, te, kage og et lille glas.