G-6DVV6QG11D Adventskransebinding og julemad AFLYST | Virum Kirke

Alle præster & Ida Fredericia
40 kr. for mad + dekorationsbetaling
Adventskransebinding og julemad AFLYST

En aften fyldt med julehygge
Vi glæder os meget til at genoptage denne faste juletradition, hvor man kan komme og binde sin adventskrans eller kreere årets juledekoration, inden vi træder ind i den hyggelige december måned. Vi indkøber lys, gran, kranse, bånd og pynt, men man må også meget gerne tage sine yndlingsnisser med. Vi spiser også sammen et traditionelt julemåltid, hvor der vil være mandelgaver i spil, når vi slutter aftenen af med risalamande.

Man kan tilmelde sig og betale nederst på siden her. Der er tilmeldingsfrist fredag d. 19. november. Maden koster 40 kr. for voksne, og børn under 15 år er gratis. Husk at reservere billetter til både børn og voksne. Der vil desuden blive opkrævet et mindre beløb for dekorationer på selve dagen, som kan betales med kontanter eller MobilePay.

Vil du give en hånd med?
Vi kunne godt bruge nogle hjælpende hænder til at servere maden og til oprydning efter arrangementet. Hvis du har lyst til at give en hånd med, så skriv til Ida på ida@virumkirke.dk  Man kan sagtens deltage i arrangementet og være hjælper også.