G-6DVV6QG11D Eftermiddagsmøde v. Henrik Wivel | Virum Kirke

Henrik Wivel
Gratis m. tilmelding

Tidslys set gennem 12 kunstværker
Henrik Wivel er en af Danmarks førende kunstkritikere og kulturskribenter. Hans viden om billedkunst, film og litteratur er uovertruffen – hans pen altid elegant og præcis. I 2001 udgav han ”Perlen”, og 2014 udgav forfatteren den anmelderroste "Skyggeliv".

I Henrik Wivels seneste bog "Tidslys – 12 essays om at søge tilbage og finde frem", som udkom i 2020, kredser han om natur, kristendom og længslen efter det evige eller overskridende, som det udtrykkes i 12 kunstværker. Hvert kapitel åbnes af et værk fra kunsthistorien – kendt eller mindre kendt – fra byzantinske ikoner over tysk højromantik og danske guldalderklassikere til det formsprængende moderne samt naturscener fra forfatterens eget arkiv. Først som sidst åbner Wivel med meget personlige erindringsessays.

Det er gratis at deltage i eftermiddagsmøderne, men man skal tilmelde sig, og det gør man nederst her på siden. Kaffe, te og kage koster 20 kr.