G-6DVV6QG11D AFLYST! Lasagnegudstjeneste | Virum Kirke

Kristian Tvilling og Marlene Kejser
Gratis m. tilmelding
AFLYST! Lasagnegudstjeneste

Vi må desværre aflyse lasagnegudstjenesten pga. varsel om dårligt vejr med både kulde, blæst og regn. Vi kan ikke rykke indendørs pga. forsamlingsforbuddet. Vi beklager meget, men henviser til den lasagnegudstjeneste vi har d. 10. juni, og som man kan tilmelde sig HER.

På eventyr med Noa

Vi skal på eventyr med Noa på hans store ark, og vi har travlt før afrejse, for vi skal have samlet to af hver slags dyr, så de kan komme ombord, inden Gud oversvømmer hele jorden. Vi håber, at I vil være en del af besætningen, når vi sejler af sted med Noa.

I kan tilmelde jer nederst på siden senest tirsdag d. 4. maj. Denne lasagnegudstjeneste vil foregå udendørs i henhold til covid-19-restriktioner og aflyses ved regnvejr.

Lasagnegudstjenesterne er for børn og deres voksne, hvor vi lytter, leger, og synger med vores organist, Knud Rasmussen. Selve gudstjenesten med tilhørende aktivitet varer ca. 30-45 minutter. Efterfølgende er der lasagne til alle. Det er gratis at deltage, og man tilmelder sig på www.virumkirke.dk. Afbud til Marlene Kejser på mk@virumkirke.dk eller på 24 20 40 03.

V. Kristian Tvilling og Marlene Kejser

Der er ikke flere pladser til denne lasagnegudstjeneste, men skriv til Marlene og kom på ventelisten, hvis nogen skulle melde fra. Og ellers har vi endnu en lasagnegudstjeneste i juni. Læs mere HER.