Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Aflyst! Minikonfirmand

NOV
04

Aflyst! Minikonfirmand


Dato Onsdag d. 4. november 2020, Kl. 15:00 til kl. 17:00
Sted Kirkebakken 10, 2830 Virum
Medvirkende
Elisabeth Siemen, Inge Nelson, Kristian Tvilling, Knud Rasmussen & Marlene Kejser
Pris
Gratis
Aflyst! Minikonfirmand

På grund af den nuværende situation med covid-19 har vi valgt at aflyse resten af dette års minikonfirmandforløb. Det gør vi, da holdet består af elever fra mange forskellige klasser og både fra Fuglsanggårdsskolen og Virum Skole, og vi mener derfor ikke, at det er forsvarligt at gennemføre forløbet. 


Gennem leg, kreativitet og drama går vi på opdagelse i de store fortællinger fra Bibelen. Vi skal lave hyrdestave, tyde skattekort, lære fadervor, bruge vores fantasi, synge og lave en minikonfirmandgudstjeneste. I fællesskab med andre børn kan du lære præsterne og kirken at kende og blive godt forberedt til konfirmandundervisningen. Som afslutning på forløbet får du et minikonfirmandbevis med hjem.

Minikonfirmand er ved sognepræsterne Kristian Tvilling, Inge Nelson og Elisabeth Siemen, organist Knud Rasmussen samt kirke- og kommunikationsmedarbejder Marlene Kejser.


Minikonfirmand foregår hver onsdag, og det konkrete tidspunkt offentliggøres, når skoleskemaerne er lagt. Børnene kan dog uanset hvad komme direkte fra skole og over i kirken, hvor der er lidt at spise og drikke. Både Virum Skoles og Fuglssanggårdsskolens elever kan deltage på holdet. Spørgsmål til minikonfirmandforløbet er velkomne til kirke- og kommunikationsmedarbejder Marlene Kejser på mk@virumkirke.dk eller på 24 20 40 03.

Fotos og video af børnene
Vi tager billeder og video af børnene til minikonfirmandløbet, som bliver brugt på hjemmeside, Facebook og i kirkebladet - hvis I helst vil undgå dette, så giv gerne besked i forbindelse med jeres tilmelding.