Babysalmesang

OKT
19

Babysalmesang


Dato Mandag d. 19. oktober 2020, Kl. 09:30 til kl. 10:15
Sted Kirkebakken 10, 2830 Virum
Medvirkende
Rosemaria Rex
Pris
Gratis m. tilmelding
Babysalmesang

Babysalmesang

Babysalmesang er et tilbud til de allermindste i sognet på 2-12 mdr. og deres forældre. Det foregår i kirkesalens smukke rum, som vi bevæger os i, mens vi leger og synger sammen med børnene. Vi bruger salmer, sange og remser, laver fagter til, danser og udforsker i det hele taget alle sanser med lyd, tørklæder og sæbebobler. 

Babysalmesang giver mulighed for et anderledes møde mellem barn og voksen og skaber et unikt musikalsk rum for det lille barn. Det er sjovt og hyggeligt, og i den tid, hvor der bliver sunget, snakker vi ikke, for børnene skal have ro til at opleve musik og indtryk. 

Når vi er færdige med at synge, er der mulighed for kaffe og hygge i krypten, som også er åben inden arrangementet med mulighed for amning og bleskift. Alle er meget velkomne, og det kræver ingen forudsætninger ud over lysten til at være i musikkens og bevægelsens rum med sit barn.

V. Rosemaria Rex


Babysalmesang foregår om mandagen à to omgange: kl. 9.30-10.15 samt kl. 10.30-11.15. Holdet begynder igen d. 17. august. D. 12. oktober er aflyst pga. efterårsferie. Det er gratis at deltage, men man skal tilmelde sig på mail til rosemariarex@gmail.com. Der vil være begrænset deltagerantal pga. den nuværende situation med covid-19.