Lørdag d. 2. maj 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:00

Mozarts 21. klaverkoncert m. David Munk-Nielsen som klaversolist samt Vivaldis "Gloria" m. Hørsholmkoret

David Munk-Nielsen, som er et Danmarks allerstørste klavertalenter af den unge generation, fremfører ved denne lejlighed Mozarts 21. klaverkoncert, også kaldet ”Elvira Madigan-koncerten”.

David Munk-Nielsen har tidligere gæstet Virum Kirke, hvor han med stor succes fremførte Tjajkovskis berømte klaverkoncert i b-mol. Koncerten dirigeres af Klaus Munk-Nielsen og akkompagneres af et til lejligheden samlet orkester.

Herefter spiller David Munk-Nielsen et soloklaverværk af Franz Listz: Vallée d’Obermann fra Anneés de Pélerinage. Ved koncerten medvirker desuden Hørsholmkoret, som under ledelse af Kasper Borchersen fremfører Vivaldis korværk ”Gloria”.

Éntre 100 kr. Billetter købes ved indgangen.

David Munk-Nielsen, Klaus Munk-Nielsen & Hørsholmkoret
Kirkesal, Kirkebakken 10, 2830 Virum, Danmark