Dato Søndag d. 6. september 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:30
David Munk-Nielsen
Entré 100 kr.
UDSOLGT! Koncert med Sinfonia Selandia

Koncerten er udsolgt, vi glæder os til at se jer!

Koncert med Sinfonia Selandia

Virum Kirke deltager også i fejringen af 250-året for Ludwig van Beethovens fødsel. Sinfonia Selandia, under ledelse af Inge Fabricius, opfører Egmont-ouverturen samt klaverkoncerterne nr. 4 og 5. Solist er stortalentet og prisvinderen i Aarhus internationale klaverkonkurrence 2019, David Munk-Nielsen, der her tager livtag med to af klaverlitteraturens vægtigste og mest elskede værker.

Grundet situationen med covid-19 vil der være færre billetter til salg, end der plejer.

Man køber billetterne HER.

Publikum sidder med en meters afstand, og der er plads til tre personer pr. kirkebænk. Personer, der til dagligt er i tæt kontakt, som fx medlemmer af den samme husstand, kan sidde med normal afstand til hinanden, og her vil der være plads til seks personer pr.  kirkebænk. Vi bruger pga. afstandskravene kun hver anden kirkebænk, hvilket vil være markeret tydeligt.