Onlinegudstjeneste påskedag

Søndag d. 12. april 2020, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Kirkebakken 10, 2830 Virum
Elisabeth Siemen

Alle gudstjenester og arrangementer i Virum Kirke er aflyst, indtil videre til og med 10. maj.

Derfor har vi valgt at live-streame udvalgte gudstjenester i påsken, og denne gudstjeneste på påskedag er én af dem. Du kan se live-streamingen på vores Facebookside, som du finder HER. Efterfølgende vil det være muligt at se optagelsen på vores hjemmeside HER.

Påskedag er det sognepræst Elisabeth Siemen, der prædiker og organist Knud Rasmussen sidder klar ved orgelet, så I kan synge med på salmerne hjemme fra stuerne. Teksterne vil tone frem på skærmen i løbet af streamingen.

Live-streamingen foregår fjernbetjent af produktionsselskabet SignalMedia ude foran kirken, og vi tager dermed stort hensyn til, at der bliver holdt afstand, og at der ikke samles flere mennesker i kirken end højst nødvendigt for at gennemføre dette.