Lørdag d. 7. december 2019, Kl. 16:00 til kl. 17:00

Bachs juleoratorium, ofte blot kaldt Juleoratoriet, er et af de mest berømte og spillede sakrale værker af den tyske komponist Johan Sebastian Bach samt det mest kendte juleoratorium. Det blev komponeret til juledagene 1734-1735, mens Bach var kantor i Thomaskirken i Leipzig.

I virkeligheden er værket ikke et enkeltstående oratorium, men en cyklus af seks kantater for juletiden, nemlig de dengang tre julefestdage (d. 25., 26. og 27. december, fødselshistorien), nytårsdag (navngivningen), søndag efter nytår og Helligtrekongersdag.

Ved denne lejlighed opføres de tre første kantater af Søborg Motetkor m. orkester under ledelse af Klaus Munk-Nielsen, og solopartierne fremføres af Marie Dreisig, sopran, Anne Brandt, alt, Rasmus Gravers, tenor og William Jønck Pedersen, bas.

Billetter á 100 kr. kan købes fra d. 1. november på kirkens kontor og i Greens Boghandel, Sorgenfri Torv. Resterende billetter sælges ved indgangen.

Søborg Motetkor
Virum Kirke