Mandag d. 10. juni 2019, Kl. 11:00 til kl. 13:00

Traditionen tro er der fælles friluftsgudstjeneste 2. pinsedag - men som noget nyt afholder vi den festlige gudstjeneste på græsplænen ned mod søen bag Sorgenfri Kirke.

Gudstjenesten samler de forskellige kristne kirkesamfund i Kgs. Lyngby, herunder folkekirken, frikirken, metodisterne og baptisterne. Der vil være masser af skøn musik og sang, og efter gudstjenesten er der mulighed for at få en god snak over lidt at spise og drikke. 

Deltagelse er gratis, og der vil være klapstole at sidde på under gudstjenesten. I tilfælde af regn rykkes gudstjenesten indendøre i Sorgenfri Kirke. 

Vil du være en del af det store pinsekor?

Koret består af både sopran, alt, tenor og bas og synger præludium, motet og postludium akkompagneret af 7 professionelle messingblæsere (Lundtofte Tårnblæserlaug).

Der vil være 2 prøver på programmet: Tirsdag den 28/5 kl. 18-20 i Sorgenfri Kirke og  Mandag den 3/6 kl. 18-20 i Virum Kirke

Alle interesserede er velkomne til at deltage, og man tilmelder sig hos organist Peter Navarro-Alonso på peter@sorgenfrikirke.dk. Angiv gerne hvilken stemme du synger. 


Medvirkende
Elisabeth Siemen
Sted
Sorgenfri Kirke
Pris
Det er gratis at deltage