https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6DVV6QG11D Julekoncert med kirkens sangere og instrumentalister | Virum Kirke

Dato Lørdag d. 17. december 2022, Kl. 15:00 til kl. 16:30
100 kr.
Julekoncert med kirkens sangere og instrumentalister

Virum Kirkes sangere og organist afholder en stemningsfuld julekoncert med et skønt program.

Sangerne Cecilia Lindwall, sopran, Hanne Christensen, sopran, Ulla Kudsk Jensen, alt, Hans Lawaetz, baryton, Rudi Sisseck, bas, og tenoren Per Jellum fremfører koncertens sangprogram. De bliver akkompagneret af kirkens organist Knud Rasmussen samt nogle fremragende musikere.

Det bliver et bredt og alsidigt program bestående af alt lige fra de allermest kendte og elskede julesalmer og sange og til engelske carols og amerikanske julehits såsom White Christmas og Mary's Boychild.

Billetter à 100 kr. kan købes i døren.