https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6DVV6QG11D Kirkeklub - Lys og mørke | Virum Kirke

Dato Torsdag d. 26. januar 2023, Kl. 18:30 til kl. 20:00
Gratis m. tilmelding

Lys og mørke
I et lys- og stjerneunivers i kirken har vi tema om lys og mørke. Der vil komme lysvæsner på besøg, som tager jer med på en sanselig oplevelse, og der vil være overraskelser undervejs.

Det er gratis at deltage, men man skal huske at tilmelde sig, hvilket man kan gøre nederst på denne side. Der er tilmeldingsfrist d. 24. januar.

Kirkeklub er for de 10-14-årige og foregår én torsdag aften om måneden. I kirkeklubben laver vi en masse forskellige og sjove ting. Det kan f.eks. være, at vi ser og snakker om en film, har quiz- og spilaftner, hører foredrag om aktuelle og relevante unge-emner, prøver en ny sportsgren, hører koncerter eller laver kreative projekter. Kirkeklubben kan byde på meget forskelligt, men hver gang bliver det en hyggelig og sjov aften i klubben, som alle kan være med i.

Se hvad der ellers er på programmet i kirkeklubben HER. Du kan også tilmelde dig Kirkeklubbens nyhedsbrev, så du altid er opdateret om aktiviteterne.