https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6DVV6QG11D Let kirkefrokost og fernisering | Virum Kirke

Dato Søndag d. 29. januar 2023, Kl. 11:15 til kl. 12:30
Mette H. Sommer
Gratis. Ingen tilmelding
Let kirkefrokost og fernisering

Til denne kirkefrokost efter højmessen er der også fernisering på en udstilling af Mette H. Sommer, som består af malerier i både olie og akvarel. Oliemalerierne er alle skabt på baggrund af en rejse til Færøerne. Ud fra sine rejsefotos af denne stærke og overvældende natur har Mette malet en række malerier. I udstillingen kan man også opleve akvarelbilleder, og her får farverne selv lov til at bestemme. Mette maler i det, der kaldes ”vådt i vådt”, hvor farverne får lov til at løbe og flyde rundt og på den måde finder de selv vej til et harmonisk udtryk. Udstillingen kan opleves til og med marts.

Alle er meget velkomne!