https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6DVV6QG11D Koncert m. Søborg Motetkor | Virum Kirke

MAR

Dato Søndag d. 12. marts 2023, Kl. 16:00 til kl. 17:30
Søborg Motetkor m. solister
100 kr.
Koncert m. Søborg Motetkor

Rossinis Messe Solenelle opføres af Søborg Motetkor under ledelse af Klaus-Munk Nielsen akkompagneret af Christian Serano og Knud Rasmussen på henholdsvis klaver og harmonium. Som solister kan man bl.a. opleve Cecilia Lindwall, sopran, Ulla Kudsk Jensen, alt og Hans Lawaetz, baryton.

Gioachino Rossini (1792-1868) stoppede med at komponere operaer, da han var i slutningen af trediverne. Efter de store succeser med komiske operaer som ”Barberen i Sevilla”, ”Askepot” og ”Italienerinden i Algier” sluttede han af med den seriøse opera ”Wilhelm Tell”. Resten af livet skrev han mindre stykker, sange og så ”Petite Messe Solenelle” for solokvartet, kor og som det var blevet “moderne” ved religiøse værker kun klaver- og harmonium-akkompagnement. Værket, der med rødder i operaen er fyldt med smægtende temaer og korsatser, blev uropført ved en privat koncert i marts 1864.

Billetter á 100 kr. kan købes herunder eller i indgangen.