https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6DVV6QG11D Kirkeklub - sæbeboblernes verden | Virum Kirke

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kirkeklub - sæbeboblernes verden

APR
27

Kirkeklub - sæbeboblernes verden


Dato Torsdag d. 27. april 2023, Kl. 18:30 til kl. 20:00
Sted Virum Kirke, Kirkebakken 10, 2830 Virum
Medvirkende
Martin Aggerbeck
Pris
Gratis m. tilmelding
Kirkeklub - sæbeboblernes verden

Kom og se og lav sæbebobler. Vi laver store og små bobler, seje tricks og ser på de smukke farver. Vi hører og taler om sæbeboblernes forunderlige verden, og hvordan både forskere og kunstnere har brugt sæbebobler til at undersøge og beskrive den verden, vi lever i. Dagens ekspert er Martin Aggerbeck fra Soapbubble.dk, der har over 15 års erfaring med sæbebobler og har været ansvarlig for udviklingen af sæbebobleudstillingen og -showet på Experimentarium.

Det er gratis at deltage, men man skal huske at tilmelde sig, hvilket man kan gøre nederst på denne side. Der er tilmeldingsfrist d. 25. april.

Kirkeklub er for de 10-14-årige og foregår én torsdag aften om måneden. I kirkeklubben laver vi en masse forskellige og sjove ting. Det kan f.eks. være, at vi ser og snakker om en film, har quiz- og spilaftner, hører foredrag om aktuelle og relevante unge-emner, prøver en ny sportsgren, hører koncerter eller laver kreative projekter. Kirkeklubben kan byde på meget forskelligt, men hver gang bliver det en hyggelig og sjov aften i klubben, som alle kan være med i.

Se hvad der ellers er på programmet i kirkeklubben HER. Du kan også tilmelde dig Kirkeklubbens nyhedsbrev, så du altid er opdateret om aktiviteterne.