https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6DVV6QG11D Koncert med HC Birkelands kvartet | Virum Kirke

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med HC Birkelands kvartet

NOV
08

Koncert med HC Birkelands kvartet


Dato Tirsdag d. 8. november 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Sted Virum Kirke, Kirkebakken 10, 2830 Virum
Medvirkende
H.C. Birkeland
Pris
50 kr.
Koncert med HC Birkelands kvartet

”Den Smalle Sti” er titlen på et nyt album af HC Birkeland, som er fuld af poetiske tekster, hvor både det personlige og almene får plads. Titelnummeret handler om at holde balancen og gribe chancen – og også kærligheden hyldes. Alle sangene giver plads til lytterens eftertanker, og man tages musikalsk med ind i et krydsfelt af jazz, folk, blues og viser.

HC Birkeland har skrevet alle tekster og melodier, og ved koncerten i Virum Kirke spiller han med sin kvartet HC4, som består af Morten Rolskov (piano), Ole Rasmussen (bas), Malene Falck (sang, guitar og percussion) og HC Birkeland (saxofon, fløjte, mundharpe og sang).

HC Birkeland har tidligere udgivet digtsamlingerne ”Frikadelledigte” og ”Ord på snor” begge på Greens Forlag i Virum.  ”Den smalle sti” er hans første soloalbum og er udgivet af selskabet Gateway Music.

Ved koncerten spilles to sæt à 45 minutter med en pause imellem. 

Kirkens afbestillingspolitik for købte billetter til arrangementer
Når du køber billetter til et arrangement i Virum Kirke, kan du få pengene tilbage frem til en uge inden arrangementet afholdes, hvis du skulle blive forhindret i at deltage. Dermed har vi mulighed for at gensælge billetterne til andre interesserede. Man får sit beløb minus gebyret tilbage på sin konto inden for 10 hverdage. Det er vores hjemmesideudbyder Churchdesk, der står for transaktionerne, og ønsker man sine billetter refunderet, kan de kun tilbagebetale beløbet for det samlede antal billetter, man har købt.