https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6DVV6QG11D Kirkeklub - Halloween-krea | Virum Kirke

Dato Torsdag d. 13. oktober 2022, Kl. 18:30 til kl. 20:00
Gratis m. tilmelding
Kirkeklub - Halloween-krea

Vi forbereder os på Halloween og Allehelgen, og derfor har vi kreativt værksted, hvor vi skærer uhyggelige grimasser i græskar og pynter småkager med halloween-tema.

Der vil være snacks til deltagerne, og det er gratis at deltage. Man kan tilmelde sig nederst på denne side senest d. 11. oktober.

Kirkeklub er et nyt initiativ for de 10-14-årige og foregår én torsdag aften om måneden. I kirkeklubben laver vi en masse forskellige og sjove ting. Det kan f.eks. være, at vi ser og snakker om en film, har quiz- og spilaftner, hører foredrag om aktuelle og relevante unge-emner, prøver en ny sportsgren, hører koncerter eller laver kreative projekter. Kirkeklubben kan byde på meget forskelligt, men hver gang bliver det en hyggelig og sjov aften i klubben, som alle kan være med i.

Se resten af dette års program HER.