G-6DVV6QG11D Minikonfirmand | Virum Kirke

Dato Onsdag d. 14. september 2022, kl. 14:45
Gratis m. tilmelding
Minikonfirmand

Fortællinger, skattejagt, bålhygge, drama, minikonfirmandgudstjeneste og masser af andre sjove og spændende aktiviteter kan du blive en del af som minikonfirmand efter sommerferien.

Gennem leg, kreativitet og drama går vi på opdagelse i de store fortællinger fra Bibelen. Hvem var Moses, hvordan var Jesus en hyrde, og hvad gjorde den barmhjertige samaritaner? Vi skal lave hyrdestave, tyde skattekort, lære fadervor, bruge vores fantasi, synge og medvirke i familiegudstjenester. I fællesskab med andre børn kan du lære præsterne og kirken at kende og blive godt forberedt til konfirmandundervisningen. Som afslutning på forløbet får du et minikonfirmandbevis med hjem.

Vi håber at se en masse af jer efter sommerferien.

Minikonfirmand foregår hver onsdag fra d. 24. august til d. 23. november efter skoletid. Det endelige tidspunkt meldes ud efter tilmelding, når vi kender skolens skemaer

Tilmelding på www.virumkirke.dk senest d. 15. august.

Minikonfirmand er ved sognepræsterne Kristian Tvilling, Inge Nelson og Elisabeth Siemen, organist Knud Rasmussen samt kirke- og kommunikationsmedarbejder Marlene Kejser. Spørgsmål er velkomne til mk@virumkirke.dk eller på 24 20 40 03.