https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6DVV6QG11D CrossYoga Begynder - Gratis Prøvegang | Virum Kirke

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

CrossYoga Begynder - Gratis Prøvegang

AUG
08

CrossYoga Begynder - Gratis Prøvegang


Dato Mandag d. 8. august 2022, Kl. 18:15 til kl. 19:15
Sted Virum Kirke, Kirkebakken 10, 2830 Virum
Pris
Gratis m. tilmelding
CrossYoga Begynder - Gratis Prøvegang

Denne gang kan du afprøve om CrossYoga er noget for dig. Tilmeldingen til hele forløbet åbner den 9. augustTil CrossYoga kan du komme og træne kroppen og sjælen i vores smukke kirkerum. Vi arbejder med at styrke og smidiggøre kroppen, forløse spændinger og at finde indre ro igennem meditation, vejrtrækning og bøn.

Timerne er, udover den kropslige træning, baseret på bøn, bibelske fortællinger, kristne temaer eller overvejelser. Der er derfor både noget til kroppen og sindet.

 

Der udbydes 2 hold. Det øvede holdet er for dig, der er tryg i yogaens stillinger, og som er bekendt med at lave en solhilsen. Vi arbejder med flow-serier og udfordrer vores balance, styrke og koordination. Begynderholdet er for dig, som ikke, eller kun få gange, har prøvet yoga. Vi arbejder med de samme elementer, men i et roligere tempo. Man skal hverken kunne gå i split eller løbe et maraton for at være med på nogen af holdene, men det er vigtigt, at man er rask og rørig.

 

Man kan låne måtter i kirken, hvis man ikke selv har en yogamåtte. Medbring behageligt træningstøj og en varm trøje til afslapning.

Undervisningen ledes af Ida Fredericia, der er uddannet yogainstruktør fra Hamsa Yoga Studie og Soma Yoga Institute, og har en rig undervisningserfaring. Ifm. hendes arbejde i Virum Kirke har hun taget en overbygning som crossyogainstruktør.