https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6DVV6QG11D Eftermiddagsmøde med Niels Brunse | Virum Kirke

Dato Torsdag d. 13. oktober 2022, kl. 14:30
Niels Brunse
Gratis med tilmelding

William Shakespeare
Niels Brunse har beskæftiget sig med Shakespeare i mere end tredive år, oversat alle hans skuespil og skrevet bogen "Shakespeares ansigter" (2011). I 2021 kom hans roman ”Horatius", hvor Niels Brunse fortæller om, hvad Shakespeares værker kan sige om menneskelivet, og hvad vi egentlig ved om ham selv – ikke så meget med sikkerhed, men dog en hel del mere end ingenting. Samtidig vil Niels Brunse give sit bud på, hvad der gør Shakespeare til en af de helt store i verdenslitteraturen.

Foredraget er gratis, men kaffe, te og kage koster 20 kr., som man betaler på dagen enten kontant eller på MobilePay.