G-6DVV6QG11D Eftermiddagsmøde med Annette Bjergfeldt | Virum Kirke

Annette Bjergfeldt
Gratis med tilmelding

Annette Bjergfeldt - Højsangen fra Palermovej
Med udgangspunkt i sin slægtsroman "Højsangen fra Palermovej" fra 2020, vil Annette Bjergfeldt levere et sprudlende og livsklogt foredrag om kærlighed, karriere, kunstnerdrømme og uforløste forventninger. Hvad gør vi, når drømmene braser sammen? Og hvor er Gud henne i alt dette? Kan der ligge en dybere mening i livets skuffelser, en mening, vi ikke altid selv kan se? Hvor mange ansigter har kærligheden egentlig?

Afsættet i slægtsromanen er Sankt Petersborg i 1914. Esthers oldefar ejer det ramponerede Cirkus Sowalskaja, og han drømmer bare om, hvordan en kommende elefant vil skabe det store gennembrud. Desværre er der sket en fejl, og cirkus får i stedet en lille stinkende flodhest sendt fra Danzig Zoo. Den skuffelse bæres med til de næste generationer i Danmark og ligger som en undertråd i hele historien. Alle i romanen får deres bekomst af flodheste i livet.

Foredraget er gratis, men kaffe, te og kage koster 20 kr., som man betaler på dagen enten kontant eller på MobilePay.