G-6DVV6QG11D Fernisering Evi Apostolou | Virum Kirke

Dato Søndag d. 15. maj 2022, kl. 11:15
Gratis. Ingen tilmelding
Fernisering Evi Apostolou

Kom til fernisering med artisttalk med Inge Schjødt og kunstneren Evi Apostolou og hendes udstilling i gallerigangen.

Vi byder på en forfriskning i krypten efter højmessen, hvor du kan møde kunstneren, og deltage i en artist talk.

Evi er inspireret af, hvordan kroppen skildres, lige fra Egon Schiele til Hans Bellmer.
På sine studier i Athen var hun meget interesseret i at skildre deformiteter af den menneskelige krop, og tog udgangspunkt i anatomibøger. Hun beskæftiger sig med idéen om at den menneskelige krop, både internt and eksternt, og hvert levende stof kan blive transformeret til billeder af en flydende energi. Alt kan blive forbundet, alt er som en organisme, eller en del af en større organisme. Hendes billeder af den menneskelige krop og levende former blev skildringer af energiske områder fyldt med følelser. Evi er også meget interesseret i bioteknologi og biovidenskab og undersøger grænserne mellem den naturlige og kunstige verden.

Evi er uddannet fra billedkunstlinjen på Athens School of Fine Arts og har tidligere studeret teologi ved National and Kapodistrian University of Athens. Senere har hun studeret. grafisk design hos UCN i Aalborg.