G-6DVV6QG11D Kirkeklub - filmaften | Virum Kirke

Dato Torsdag d. 19. maj 2022, Kl. 18:30 til kl. 20:30
Gratis m. tilmelding
Kirkeklub - filmaften

Kirkeklub er et nyt initiativ for de 10-14-årige og foregår én torsdag aften om måneden. I kirkeklubben laver vi en masse forskellige og sjove ting. Det kan f.eks. være, at vi ser og snakker om en film, har quiz- og spilaftner, hører foredrag om aktuelle og relevante unge-emner, prøver en ny sportsgren, hører koncerter eller laver kreative projekter. Kirkeklubben kan byde på meget forskelligt, men hver gang bliver det en hyggelig og sjov aften i klubben, som alle kan være med i.

///

Til denne kirkeklub er der filmaften hvor der vil være snacks og pizza. Vi skal se Prinsen af Egypten, som handler om Moses og hans historie.

Grundet filmens varighed varer denne kirkeklub til 20.30.

Tilmeld dig senest d. 16. maj