G-6DVV6QG11D Haydn Messe m. Søborg Motetkor | Virum Kirke

MAJ

Dato Søndag d. 15. maj 2022, Kl. 15:00 til kl. 17:00
100 kr. kan købes på hjemmesiden. Resterende billetter sælges i døren.
Haydn Messe m. Søborg Motetkor

Værket blev skrevet af Joseph Haydn på blot seks uger i 1801 og var en bestilling af Fyrst Nikolaus Esterhazy i anledning af at hans hustru Prinsessen af Lichtenstein havde navnedag. Det er en af de seks store messer, han skrev, og som anses for at være det ypperste vokalmusik, Haydn skabte, ved siden af ”Skabelsen” og ”Årstiderne”.

Søborg Motetkor dirigeres af Klaus Munk-Nielsen og akkompagneres af et ensemble bestående af seks musikere; Sangsolister er Cecilia Lindwall, sopran, Ulla Kudsk Jensen, alt, Andreas Bigom, tenor og Hans Lawaetz, bas.

Koncerten indledes med 1. sats J. S. Bachs obokoncert i F dur med Peter Halaburt som obosolist, hvorefter de fire sangsolister fremfører ”Sancta Mater” af Rossini, inden man kan opleve Haydns ”Schöpfungsmesse”.

Billetter af 100 kr. kan købes på kirkens hjemmeside. Resterende billetter sælges ved indgangen med betaling med mobile pay eller kontakt.