G-6DVV6QG11D Studiekreds | Virum Kirke

Dato Onsdag d. 5. januar 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Elisabeth Siemen
Studiekreds

Vi fortsætter med studiekredsen samtalebogen ”Gå med fred” af Bodil Jørgensen & Mikkel Wold, som tager fat i nogle af de vigtigste kristne kernebegreber, fx ånd, ondskab, opstandelse, lykke, sorg og trøst. Bogen henvender sig både til dem, der kommer i kirken, og til dem, der ikke gør, til dem, der er vant til at tænke over disse emner, og dem, der synes, det er lidt fremmed for dem. Med denne studiekreds er forhåbningen, at bogen åbner op for mange gode samtaler om nogle af de vigtige ting i livet.

Vi er allerede i gang med at læse og diskutere bogen. Ønsker man at deltage, men har ikke været med før, så kontakt Elisabeth Siemen på ebsi@km.dk eller på tlf. 40 41 63 30.