G-6DVV6QG11D Når demens flytter ind - foredrag med Nina Harboe | Virum Kirke

Dato Onsdag d. 1. december 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Gratis m. tilmelding
Når demens flytter ind - foredrag med Nina Harboe

Nina Harboes ægtefælle Steen fik konstateret demens i 2013. Demenssygdommen medførte store livsændringer i deres liv både før og efter diagnosen blev stillet.

Nina fortæller om sine erfaringer som pårørende. Om udfordringer og forandringer, om tabet af det tidligere fællesskab og samliv ved indflytning på plejehjem. Om behovet for og betydningen af omgivelsernes medvirken og forståelse. Nina fortæller også om fællesskabers betydning, og om hvad der holdt og holder hende igang.

I forbindelse med foredraget vil der være tid til dialog.

Om Ninna Harboe
Nina Harboe bor i Virum, er uddannet socialrådgiver og forfatter til to bøger om at leve med demens tæt inde på livet. “Kan jeg sygemelde mig hos Gud?”, som bygger på dagbøger og korrespondance med Steens ungdomsven og “I morgen er en ny dag” - en brugsbog for pårørende.

Nina er formand for “Foreningen for pårørende til demensramte i Lyngby-Taarbæk Kommune” og var med til i 2015 at starte “Pusterummet”, der er et fællesskab for pårørende til demensramte. Modtager af Lyngby-Taarbæk Kommunes frivillighedspris 2021 for sin indsats på demensområdet.