G-6DVV6QG11D Musikalsk gudstjeneste: RØRT | Virum Kirke

Therese Fabricius, Nicholas Kingo, Kristian Tvilling, Ida Fredericia
Gratis. Ingen tilmelding

Musikalsk gudstjeneste - RØRT

RØRT består af en række sange, der handler om, hvad det vil sige at sørge, udviklet af musikeren Therese Fabricius, efter hun mistede sin far. Den personlige oplevelse med sorgen blev til sange og et ønske om at skabe en eksistentiel samhørighed gennem musikken i et rum, hvor man kan være privat med sin sorg – i fællesskab med andre.

RØRT er en musikalsk oplevelse med plads til alle. Her skabes et varmt, uformelt og imødekommende sorgfællesskab, hvor musikken og teksterne tager hånd om sorgens mange nuancer. Musikken er forankret i den poetiske tekst og spænder på tværs af en klassisk, nordisk tradition med en særlig kærlighed til visens stærke fortælling. Aftenen bliver en blanding mellem gudstjeneste og koncert og vil bl.a. bestå af en kombination af musik, dans, lystænding og teologiske refleksioner over sorgen.

V. Therese Fabricius, Nicholas Kingo, Kristian Tvilling og Ida Fredericia