G-6DVV6QG11D Eftermiddagsmøde v. Jørn Moos | Virum Kirke

kirketjener, organist & es
Gratis. Ingen tilmelding

Eftermiddagsmøde med Jørn Moos - Hilsen fra englene

En fredag formiddag i forsommeren 1987 brød et S-tog i brand. Det blev starten på en lang række dramatiske uger for DSB og generaldirektør Ole Andresen. Pressen fik kun sporadisk fat på historien, da DSB og Københavns Politi klart opfattede situationen som et terrorforløb.

Forløbet accelererede kraftigt de følgende dage, bl.a. med et forsøg på at brænde banedirektør Ebbe Falk-Sørensens villa i Lyngby af med en stor mængde benzin via brevsprækken.

Samtidig modtog Ole Andresen de første af en række breve med krav om at få 3,5 millioner kroner, ellers ville brandene forsætte – ligesom, der ville blive skudt på S-tog. En hemmelig og meget omfattende efterforskning blev iværksat efter gerningsmændene som afsluttede deres breve med “hilsen ENGLENE”.

Jørn Moos, der var efterforskningsleder i C X – en specialafdeling i Københavns Politis røveriafdeling – tager tilhørerne med på et intenst forløb, hvor han spillede en helt afgørende rolle i den meget omfattende sag.