G-6DVV6QG11D Mariæ bebudelse stillegudstjeneste | Virum Kirke

Elisabeth Siemen
Gratis. Ingen tilmelding.
Mariæ bebudelse stillegudstjeneste

Maria Bebudelse er søndagen, hvor vi fejrer englen Gabriels besøg hos den unge Maria i Nazaret. Vi hører det forunderlige budskab, at Gud vil blive menneske. Vi samles denne aften til en gudstjeneste med pragtfuld musik, sang, bibelske og poetiske tekster og glæder os samtidig over, at foråret endelig er kommet, efter en lang og mørk vinter. Kirkens organisk og kor medvirker.

Musikken fremføres af cellisten Toke Møldrup, altsangeren Ulla Kudsk Jensen, barytonen Hans Lawaetz akkompagneret af kirkens organist Knud Rasmussen. Toke Møldrup har i de senere år markeret sig som en af de mest fremtrædende cellister i Danmark og har optrådt som solist med danske og internationale symfoniorkestre. Især har han gjort sig bemærket med sin anmelderroste indspilning af Bachs solosuiter. Ved denne lejlighed vil han bl.a. foruden værker for solocello af J. S. Bach fremføre værker sammen med de to sangere Ulla Kudsk Jensen og Hans Lawaetz af Edvard Grieg, Schubert og J.S. Bach.