G-6DVV6QG11D AFLYST - Familiegudstjeneste med Luciaoptog og krybbespil | Virum Kirke

Dato Søndag d. 12. december 2021, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Elisabeth Siemen, Ida Fredericia

Familiegudstjeneste med Luciaoptog og krybbespil

Traditionen tro holder vi familiegudstjeneste, hvor vi er så heldige, at børn fra Børnehaven Mælkevejen går Lucia for os. Vi skal også opsætte julens store fortælling om stjernen og barnet i krybben. De børn, der vil være med, bliver klædt ud som konger, hyrder, engle og får. Efter gudstjenesten er der juletræ i krypten, og vi skal naturligvis også gå rundt om træet og synge. Og hvem ved, måske kommer julemanden forbi!

V. Elisabeth Siemen og Ida Fredericia

Denne højmesse foregår både fysisk og digitalt. Ønsker du at følge live-streamingen af højmessen, så klik ind på kirkens YouTube-kanal