Menighedsrådsvalg i Virum Kirke

# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet onsdag d. 16. september 2020, kl. 08:06
Menighedsrådsvalg i Virum Kirke

Tirsdag d. 15. september blev der afholdt menighedsrådsvalg i Virum Kirke, og valgresultatet blev som følger:

Valgte medlemmer til menighedsrådet:

Kim Bruun Petersen

Henriette Oest Lensbøl

Uni Isenstein Nielsen

Birgitte Lykke Lenz-Nielsen

Søren Ødum Nielsen

Lisbeth Vestergaard Grove

Michael Dybdahl

Jesper Hauton

Eva Sandberg Arentoft

Karsten Andersen

Martin Vendel Nielsen

Marianne Henriksen

Allan B. Larsen

Stedfortrædere:

Hans Ravnkjær Larsen

Jørn Moos

Steen Joensen

Onsdag d. 18. november er der konstituering af det nye menighedsråd, som herefter tiltræder den første søndag i advent, som i år er d. 29. november.

Hvis du vil se valgresultaterne fra de andre folkekirker i Lyngby-Taarbæk, kan du se en oversigt HER.

Mulighed for at udløse afstemningsvalg

Det er muligt her efter valgforsamlingen at udløse et afstemningsvalg, hvis der indleveres en kandidatliste. Kandidatlisten kan indleveres fra d. 16. september og 4 uger frem til d. 13. oktober. Kandidatlisten kan afleveres hos Allan B. Larsen, Kollelevbakken 20, 2830 Virum mandag til fredag kl. 18-19 eller på kirkens kontor, Kirkebakken 10 på hverdage efter aftale pr. telefon.

Der skal vælges 13 medlemmer til menighedsrådet til en periode på 2 år, og Kandidatlisten skal underskrives af 13 stillere. Kandidatlisten skal udarbejdes på en godkendt formular. Formularen findes på Kirkeministeriets hjemmeside: www.km.dk og på www.menighedsrådsvalg.dk

Et eventuelt afstemningsvalg afholdes den 17. november

Kandidaterne, der er blevet valgt på valgforsamlingen, bliver automatisk kandidater på samme liste, medmindre de ønsker at opstille på en anden liste. Dette skal meddeles til Valgbestyrelsen senest den 20. oktober.