Kirkebladet er på gaden!

Kirkebladet er på gaden!


# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet mandag d. 24. august 2020, kl. 10:59
Kirkebladet er på gaden!

Vi har glædet os rigtig meget til at åbne dørene til et efterår i Virum Kirke, som igen er fyldt med masser af aktiviteter. Kirkebladet er kommet frisk fra trykken, og man kan få et eksemplar i forbindelse med vores aktiviteter, og ellers kan det læses elektronisk lige her: https://virumkirke.kw01.net/kirkebladet

I dette nummer er der valgtema, da der til efteråret både skal vælges nye menighedsråd i hele landet, og i Helsingør Stift skal vi også have en ny biskop. I kan læse et interview med den nuværende biskop Lise-Lotte Rebel, som efter 25 år overlader posten til næste levende billede. 

Derudover er bladet fyldt med aktiviteter for alle aldersgrupper, hvor der blandt andet vil være lasagnegudstjeneste med Bibelbingo, eftermiddagsmøder om sprog, Berlinmurens fald og den kirkelige genforening. I kan komme til filmstudiekreds, pilgrimsvandring og en koncert, der markerer 250-året for Beethovens fødsel. 

Vi tager selvfølgelig fortsat forholdsregler i forbindelse med covid-19, så arrangementerne kan gennemføres, og I alle får en tryg oplevelse. Der vil fx være øget tilmelding og deltagerbegrænsninger, og enkelte arrangementer har vi desværre været nødt til at aflyse. 

Vi glæder os til at se jer i Virum Kirke!

Kommentarer